Intranetbericht

Veel werknemers weten niet waar zij terecht kunnen met vragen over geld of geldzorgen. Hieronder vindt u een voorstel voor een intranetbericht waarmee u uw werknemers op een laagdrempelige manier kunt verwijzen naar hulp. Pas het intranetbericht gerust naar eigen inzicht aan en voeg het hulpaanbod vanuit uw eigen organisatie toe.

Intranetbericht


Helpende hand bij geldzorgen

Heb je vragen of zorgen over geld? Je bent niet de enige! Een op de vijf huishoudens heeft geldstress en neemt dit mee naar de werkvloer. Blijf er niet alleen mee rondlopen. Je kunt hier snel en anoniem wat aan doen.

Wegwijzer naar betrouwbare informatie over jouw geldzaken
Levensgebeurtenissen kunnen gevolgen voor je financiële situatie hebben. Denk aan samenwonen, een huis kopen, een kind krijgen, uit elkaar gaan, ziekte, ontslag en overlijden van een partner. Op Wijzeringeldzaken.nl vind je hier meer informatie over. Hier staan ook tips om beter rond te komen en te sparen voor onverwachte uitgaven, toekomstplannen en pensioen.

Hulp bij geldzorgen
Weet jij hoe financieel fit je bent? Ga naar Geldfit.nl en doe de online test om dit te ontdekken. Je ontvangt binnen twee minuten een advies voor je persoonlijke situatie en bij geldzorgen een overzicht van waar je terecht kunt voor hulp bij jou in de buurt. Dit is gratis en anoniem. Wil je liever iemand spreken? Bel of chat dan gratis met Geldfit via telefoonnummer 0800-8115.    

[kop + alinea met hulpaanbod vanuit de eigen organisatie]

Hoe eerder je in actie komt, hoe minder stress het geeft! Gun jezelf financiële fitheid.