Intranetbericht

Veel werknemers weten niet waar zij terecht kunnen met vragen over geld of geldzorgen. Hieronder vindt u een voorstel voor een intranetbericht waarmee u uw werknemers op een laagdrempelige manier kunt verwijzen naar hulp. Pas het intranetbericht gerust naar eigen inzicht aan en voeg het hulpaanbod vanuit uw eigen organisatie toe.

Intranetbericht


Helpende hand bij geldzorgen

Heb je vragen of zorgen over geld? Je bent niet de enige! Een op de drie huishoudens heeft geldstress, zeker nu de prijzen voor energie en boodschappen zo hoog zijn. Blijf er niet alleen mee rondlopen. Je kunt hier snel en anoniem wat aan doen.

Naast de hoge prijzen kunnen ook levensgebeurtenissen gevolgen hebben voor je financiële situatie. Denk aan samenwonen, een huis kopen, een kind krijgen, uit elkaar gaan, ziekte, ontslag en het overlijden van een partner. Op www.Wijzeringeldzaken.nl vind je hier meer informatie over. Hier staan ook tips om beter rond te komen, energie te besparen en te sparen voor onverwachte uitgaven, toekomstplannen en pensioen.

Je kunt ook op www.Geldfit.nl checken hoe financieel fit je bent en hoe je meer grip kunt krijgen op geld. Daar kun je ook vinden welke organisaties in jouw woonplaats gratis hulp aanbieden bij geldzorgen. Ook staat daar informatie over de energietoeslag en energiebespaartips.

Wil je liever iemand spreken? Bel of chat dan gratis met Geldfit via 0800-8115.   

[kop + alinea met hulpaanbod vanuit de eigen organisatie]

Hoe eerder je in actie komt, hoe minder stress het geeft! Gun jezelf financiële fitheid.