Disclaimer & Privacy

Disclaimer 

We doen ons best om de website Financieelfittewerknemers.nl zo goed mogelijk te voorzien van de juiste informatie. We proberen de teksten ook zo begrijpelijk mogelijk op te schrijven. Vaak hebben we juridische teksten makkelijker gemaakt.

Toch is het mogelijk dat de informatie onvolledig is en/of onjuistheden bevat. De initiatiefnemers van deze website sluiten alle aansprakelijkheid uit voor directe of indirecte schade, van welke dan ook voortvloeiende uit het gebruik van deze website. 

Wij willen onze bezoekers zo goed mogelijk informeren en helpen, maar het opvolgen van adviezen en de aanschaf van beschreven producten of diensten geschiedt uiteraard op eigen risico.

Privacy 

De website Financieel fitte werknemers maakt gebruik van Google Analytics om het website-gebruik te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.  De informatie die Wijzer in geldzaken via Google Analytics verzamelt is  geanonimiseerd. 

Persoonsgegevens die (al dan niet) via deze site worden verzameld, gebruikt Wijzer in geldzaken alleen voor het doel waarmee u ze heeft achtergelaten. Voor de volledige privacy statement in verband met de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) verwijzen we u naar deze bijlage

U kunt deze website anoniem raadplegen. Wijzer in geldzaken verzamelt geen namen of andere gegevens die iets zeggen over de identiteit van de bezoekers van deze site.

Als u via het contactformulier van deze website een bericht achter laat, vragen wij naar uw naam en e-mailadres voor de beantwoording van de vraag. Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief, dan worden uw gegevens uitsluitend gebruikt voor de verzending. Wanneer u zich afmeldt voor deze service, worden uw gegevens van onze verzendlijst verwijderd.

Komt u onjuistheden tegen, dan stellen wij het op prijs als u deze aan ons doorgeeft. Dit kan via het contactformulier of via ons e-mailadres info@wijzeringeldzaken.nl