Nieuws
13 november 2023

Potjescheck & inlooppunten voor geldvragen

Hoe kunt u uw werknemers beter laten rondkomen? Veel mensen weten niet waar ze recht op hebben. Met de Potjescheck kun je dat snel nagaan. Er zijn dit jaar ook ruim 80 inlooppunten van Samen erop vooruit geopend, waar mensen samen met een vrijwilliger naar geldzaken kunnen kijken en bijvoorbeeld samen de Potjescheck kunnen invullen. Dat kan ook telefonisch, door te bellen met Geldfit: 0800-8115.
6 november 2023

Nationale coalitie financiële gezondheid

Tientallen bedrijven werken samen aan de financiële gezondheid van hun werknemers en klanten. Op 30 november 2023 vindt de volgende bijeenkomst plaats. Wilt u meer weten? Kijk op NCFG.nl.
9 oktober 2023

Pensioentoolkit

Wilt u werknemers beter voorbereiden op hun pensioen? Kijk dan eens in onze vernieuwde online toolkit! Daarin staan teksten en tools die u kunt delen op uw intranet en in mails of nieuwsbrieven voor uw werknemers.
31 juli 2023

Online cursus Aan de slag met je geldzaken

Het Nibud bied een uitgebreide e-learning: Aan de slag met je geldzaken. Deze e-learning is anoniem en ook heel geschikt voor werknemers die beter willen worden in rondkomen, administratie, inkomsten en uitgaven op orde krijgen etc. Door microlearning en handige tips, tools en tests heeft de online cursus een laagdrempelig karakter. Ideaal voor digitaal vaardige collega’s die graag zelf, vanuit huis en op hun eigen tempo willen werken aan hun financiële redzaamheid.
5 juni 2023

26 juni: Webinar 'Loonbeslag: hoe pak je als werkgever het proces aan?

Op 26 juni van 17.30-18.30 uur organiseren VNO-NCW en MKB-Nederland het webinar ‘‘Loonbeslag: hoe pak je als werkgever het proces aan?’  
1 februari 2023

71% van de werkgevers geeft iets extra’s aan werknemers

Uit onderzoek van de AWVN blijkt dat 71% van hun leden iets extra’s doet of gaat doen voor hun werknemers, om mogelijke koopkrachtproblemen te verlichten.
1 december 2022

Geldgesprekken met werknemers

In de vandaag verschenen uitkomsten zien we dat veel van hen moeite hebben met rondkomen en stress krijgen van de hoge prijzen voor energie en boodschappen.
29 november 2022

Lancering nationale coalitie & financieel fit test

Koningin Máxima lanceert op 29 november de Nationale Coalitie Financiële Gezondheid. Dit is een samenwerkingsverband van bedrijven en organisaties die zich willen inzetten voor de financiële gezondheid van hun werknemers.
28 november 2022

Tips voor opschaling van uw aanpak

Bent u al enige tijd bezig met de aanpak van geldzorgen in uw bedrijf? En wilt u dit opschalen, effectiever maken en/of in beleid verankeren?