Nieuws
31 juli 2023

Online cursus Aan de slag met je geldzaken

Het Nibud bied een uitgebreide e-learning: Aan de slag met je geldzaken. Deze e-learning is anoniem en ook heel geschikt voor werknemers die beter willen worden in rondkomen, administratie, inkomsten en uitgaven op orde krijgen etc. Door microlearning en handige tips, tools en tests heeft de online cursus een laagdrempelig karakter. Ideaal voor digitaal vaardige collega’s die graag zelf, vanuit huis en op hun eigen tempo willen werken aan hun financiële redzaamheid.
5 juni 2023

26 juni: Webinar 'Loonbeslag: hoe pak je als werkgever het proces aan?

Op 26 juni van 17.30-18.30 uur organiseren VNO-NCW en MKB-Nederland het webinar ‘‘Loonbeslag: hoe pak je als werkgever het proces aan?’  
1 februari 2023

71% van de werkgevers geeft iets extra’s aan werknemers

Uit onderzoek van de AWVN blijkt dat 71% van hun leden iets extra’s doet of gaat doen voor hun werknemers, om mogelijke koopkrachtproblemen te verlichten.
1 december 2022

Geldgesprekken met werknemers

In de vandaag verschenen uitkomsten zien we dat veel van hen moeite hebben met rondkomen en stress krijgen van de hoge prijzen voor energie en boodschappen.
29 november 2022

Lancering nationale coalitie & financieel fit test

Koningin Máxima lanceert op 29 november de Nationale Coalitie Financiële Gezondheid. Dit is een samenwerkingsverband van bedrijven en organisaties die zich willen inzetten voor de financiële gezondheid van hun werknemers.
28 november 2022

Tips voor opschaling van uw aanpak

Bent u al enige tijd bezig met de aanpak van geldzorgen in uw bedrijf? En wilt u dit opschalen, effectiever maken en/of in beleid verankeren?
25 november 2022

Webinar voor werkgevers in zorg & welzijn op 8 december

Geldzorgen onder jouw werknemers? Annemarie van Gaal geeft tips!
21 november 2022

Prijsstijgingen leiden tot meer begrip voor geldstress op de werkvloer, maar hulproutes vaak onbekend

Doordat energie en boodschappen duurder worden, hebben ook mensen met een baan moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. Twee derde (66%) van de HR-professionals merkt dit aan medewerkers en driekwart (77%) van de HR-professionals en leidinggevenden (75%) geeft aan dat zij door de prijsstijgingen meer begrip hebben voor financiële problemen bij medewerkers. Hulp is in vele vormen beschikbaar maar vaak niet bekend.
18 november 2022

Werkgeverscampagne gestart met tipreeks, voorbeelden en onderzoek

Op 21 november is onze werkgeverscampagne van start gegaan!