Nieuws
25 november 2021
Workshop 2 december: hoe krijgt u medewerkers zonder #geldstress?
In een uur hoort u hoe u geldzorgen bij uw werknemers kunt herkennen, welke handige haakjes u kunt gebruiken voor een gesprek, welke hulproutes er zijn en hoe andere werkgevers het aanpakken.
Lees meer
23 november 2021
Geldplan werkloosheid
Heeft uw werknemers die hun baan mogelijk kwijtraken? Naast onze checklist ontslag met algemene tips is er nu een Nibud geldplan werkloosheid, waar uw werknemer kan zien wat de gevolgen zijn voor zijn inkomen en hoe hij in de nieuwe situatie kan rondkomen met minder geld.
Lees meer
23 november 2021
Gratis webinar loonbeslag op 9 december
Komt u loonbeslagen tegen in uw organisatie? Doe dan mee met het gratis webinar loonbeslag op 9 december! In een uur leert u meer over de beslagvrije voet, de gevolgen van loonbeslag voor uw medewerker, hoe u hem/haar kunt ondersteunen en hoe het zit met privacyregels. U kunt ook zelf vragen stellen. Kijk voor meer informatie op webinar-loonbeslag.
Lees meer
23 november 2021
Ondernemers met geldzorgen
Wilt u snel inzicht in de financiële toekomst van uw bedrijf? Doe dan de nieuwe toekomstcheck op Ondernemen.nl! Dit is een website van VNO-NCW en MKB-NL. Op ondernemen.nl/corona staat ook waar u hulp kunt krijgen bij geldzorgen, zoals Geldfit zakelijk, en de laatste stand van zaken mbt. coronasteun.
Lees meer
23 november 2021
Webinar PGGM&Co voor zorginstellingen op 30 november
Op 30 november organiseert PGGM&Co met CNV geldzorg een webinar ‘met medewerkers in gesprek over geldzorgen’. Dan worden ook de uitkomsten gepresenteerd van een onderzoek naar financiële stress, onder meer dan 1000 medewerkers uit de sector zorg en welzijn. Wilt u meer weten? Kijk dan op pggmenco.nl/webinar in gesprek over geldzorgen.
Lees meer
18 oktober 2021
Geldgesprekken in de buurt
we hebben deze zomer een aantal werknemers met geldzorgen geïnterviewd. Lees hier het rapport met de uitkomsten van onze gesprekken. In deze blog deelt projectleider Clairette van der Lans de hoofdpunten en hier deelt ze vijf gesprekstips voor werkgevers.
Lees meer
17 oktober 2021
Doe mee met de Pensioen3daagse!
Uw medewerkers helpen met meer inzicht in hun eigen pensioensituatie? Doe mee met de Pensioen3daagse van 2 tot/m 4 november. Bestel nu gratis Pensioen3daagse-enveloppen voor uw werknemers, vol praktische pensioentips! Deze kunt u verspreiden of opsturen naar uw werknemers, om extra aandacht te vragen voor pensioen. Of bestel gratis pensioenplacemats, posters, flyers, of het pensioenkaartspel.
Lees meer
27 september 2021
Schaamte en ongemak staan praten over geldzorgen op de werkvloer in de weg
 “Veel bedrijven kunnen meer doen om taboe te doorbreken en hebben daar zelf baat bij”
Lees meer
21 september 2021
Oproep: doe mee met het leernetwerk voor werkgevers!
Ga naar site