Gratis materialen voor de Pensioen3daagse op 1-2-3 november

Op 1, 2 en 3 november 2022 vindt de landelijke Pensioen3daagse plaats. Dan besteden veel werkgevers, pensioenfondsen en media extra aandacht aan pensioen. Het thema van dit jaar is: Later goed geregeld? Check het nu!

Wil jij het thema pensioen op een heldere en gemakkelijke manier bij jouw werknemers onder de aandacht brengen? Gebruik dan onze gratis toolkit voor werkgevers. Daarin zitten handige online tools om je pensioen te checken, animaties, video’s, interactieve presentaties en stukjes voor nieuwsbrieven. Klik hier voor onze toolkit.

Je kunt ook gratis promotiemiddelen bestellen, zoals pensioenenveloppen, posters, flyers, placemats, onderzetters en pensioenpepermuntjes. Of gebruik de staande posters (lifesizers), die lekker opvallen, of het Snel pensioenspel: binnen vijf minuten heb je inzicht in je pensioen. Bestel na aanmelding de promotiemiddelen hier.

Er zijn ook allerlei activiteiten die je kunt organiseren om werknemers bewust te maken van pensioen en keuzemogelijkheden; bekijk daarvoor de voorbeeldactiviteiten van andere organisaties.

Bij de Telegraaf wordt een pensioenhelpdesk ingericht, waar mensen per mail pensioenvragen kunnen stellen aan pensioenexperts.

Daarnaast is er een landelijke mediacampagne, via TV, radio, websites en sociale media, om zoveel mogelijk Nederlanders naar hun pensioen te laten kijken. Omdat pensioen vaak ver weg lijkt, is er in de campagne ook aandacht voor levensgebeurtenissen, zoals een nieuwe baan, trouwen / samenwonen en een nieuwe woning. Dat zie je o.a. hier op onze website terug.

Enthousiast geworden? Bekijk dan snel de toolkit en meld je hier aan!